Alla inlägg den 6 augusti 2022

Av Sofia - 6 augusti 2022 17:15

Wow! Vilka dagar. Centerpartiets valkick-off 2022 i Stockholm. 36 dagar kvar till valet och vässade valargument och pepp stod på programmet. 750 st glada centerpartister fyllde en av salarna på Waterfront och det ÄR häftigt när Annie Lööf gör entré. Skarp och klar och mycket övertygande höll hon sitt inledningstal. Applåderna ljöd åtskilliga gånger.

Otroligt bra föredrag från viktiga politiska talespersoner, experter och forskare gjorde att timmarna gick fort. Det sista i går kväll berörde mest. Hur viktigt och värdefullt det är att värna demokrati. Att vissa länder i Europa urholkas på sin demokrati är extremt oroväckande och vi i Sverige måste vara vaksamma på uttalande och propaganda från extrema partier. Min inre kompass blev stärkt.

Kvällen avslutades med mycket god middag, trevliga samtal, tal av Annie - mycket bra - och sång av Linda Bengtzing mindre bra. Trevligt att prata med andra gröna vänner. Å naturligtvis lite idolbilder tillsammans med Annie.

Idag fortsatte Valkonventet och efter lunch var vi säkert över 300 personer från Centerpartiet som deltog i det stora pridetåget iförda tröjor med centertröja i regnbågsfärger.

Hela Stockholm bubblade av kärlek. En otroligt häftig upplevelse att vara med. Förutom en mängd härliga människor som står upp för allas lika värde deltog föreningar, företag, fack, politiska partier etc. När skylten Stolta föräldrar kom brann det till under ögonlocken. Vi är många föräldrar som har en historia, jag har min och blir fylld av tacksamhet och stolthet. Rätten att få vara precis som du är, att få älska vem du vill, är för oss så självklar.

Åker nu hem med tåget full med intryck, upplevelser och pepp. Nu vinner vi valet! 36 dagar kvar. Alla har definitivt inte bestämt vem de ska rösta på. Värna landsbygden, jämlikhet, klimat och demokrati - rösta på Centerpartiet.

Tåg till Stockholm med Ann-Cathrine och bror Anders

Annie Lööf invigningstalar

Lite bilder ville man ju ha

Kvällens underhållning - Linda Bengtzing

Mums på riktigt

Dagens avslutningstal av Annie avslutades med confetti

Redo för pride

Jag är stolt förälder

Mark och Jonas i täten

Det bubblade av kärlek

Annie i täten för Centerpartiet

Vi var häftigt många gröna vänner

Vackert väder i ett vackert Stockholm

Till och med övergångsställe i regnbågsfärger

Love is love

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Augusti 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards