Alla inlägg den 16 juni 2022

Av Sofia - 16 juni 2022 19:04

Startade morgonen på stationen. Med goa centervänner och en balja kaffe. Förmedla vårt budskap genom broschyrer och bjuda på kaffe o bulle, hembakta från Älgaryds bageri. Supergoda i sig. Haffa dessa personer som har en minut över för att stanna upp i morgonproceduren. Till och från tåg. Vissa är vänliga och säger godmorgon, vissa tar till och med en broschyr och en kopp kaffe plus bulle. Vissa säger inget och vissa ger en blickar som kunde mörda. Det är med blandade känslor jag står där. Mitt tvivel om att vi får nya väljare genom stationskampanj blandas med övertygelsen om att det är bra att synas. Överallt! Det är hursomhelst trevligt att träffa och prata med mina gröna kollegor.

Till jobbet och göra lite nytta. Det märks att många nu börjar gå på semester. Mycket att fixa och ordna med innan ledigheten tar vid.

Till torget och dela ut broschyrer eftersom det var torsdag och torgdag. Härligt väder och mycket folk. Hade trevliga samtal med före detta grannar och en av stadens närpoliser. Jag delade dock inte ut så många broschyrer. Sedan var det avtackning barn- och utbildningsförvaltningen Gun-Ann, numera centerpartist från centern. Hoppade buffén - kände att jobbet kallade.

Nämnd klockan 15 och jag drog uppföljning maj. Check på den. Jonas hämtade och vi han besöka butik Älska Plåt innan de stänger. En midsommarstång och en ängel. Klart Erik och Melinda ska ha Nässjö-producerade inflyttningspresenter nu när vi i helgen för första gången får hälsa på dem i deras nya hus utanför Göteborg. Otroligt fin butik och jag ville bara köpa mer.

En helt sagolikt ljuvlig kväll här i Solbacka. Grill och uteliv. Ha det gott!

Jag, Per, Leif, Ann-Cathrin och Anders

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards