Alla inlägg den 6 juni 2022

Av Sofia - 6 juni 2022 18:09

Grattis till Sverige! Grattis till alla oss som har turen att få födas, leva och bo här. Det är med stor glädje och tacksamhet vi hissar vår flagga idag. En fin dag - varmt och skönt. Inte så mycket sol men när man ska träna och uträtta saker är det rätt skönt när det inte steker på.

Idag var första löparturen efter min envisa förkylning. Gick fint. Pigg i ben och kropp. Tog inte heller ut mig fullständigt vilket är klokt när man haft baciller i kroppen.

Hem och måla utsida altan. Det blev så fint och altanen lirar nu med övriga huset. Jonas klippte vår häck så nu är den åter jämn och fin och lite mindre trafikfarlig vid utfarten från tomten. Bilarna kör oftast hyfsat sakta men ibland och särskilt under denna helg, kommer cyklister i full speta nedför backen o såna vill man inte ha i plåten. Å de vill nog inte landa där heller.

Har övningskört med Stella. Genom stan och bort mot Brinell, tränat parkering och start i motlut. Det går superbra och jag njuter av stunden tillsammans med Stella i bilen men det är grymt jobbigt. Är så rädd för andra trafikanter som inte alltid kör enligt regelboken. Det finns tyvärr många av den sorten.

Å tack Cissi och Claes för en härlig kväll igår. De ska låna vårt partytält till sin studentfest nästa lördag och vi passade på att bjuda dem på grill igår. En underbar kväll, både vädermässigt och socialt!

Ha en fortsatt fin nationaldag!!

Glad nationaldag!!

Målning!

Klart och färgen räckte precis.

Jämn o fin häck igen

En härlig kväll med bästa Cissi och Claes

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards