Alla inlägg den 5 januari 2022

Av Sofia - 5 januari 2022 17:08

Ibland kan man tro att den kalender jag en gång köpte från Herre Gud o Co är skriven för mig. Som idag till exempel. En riktigt bra som stämmer. Ett steg i taget. Ibland går det framåt. Men så är jag oxå fyrkantig i ögonen och trött. Men ändå piggare än igår. Har fått så enormt mycket gjort och det har gått bra, nästan hela tiden. Att aktivera anläggningar kräver koncentration och man känner sig lite som i en bubbla. Jösses vad gator vi har asfalterat i år. Hoppas ni läser alla Nässjöbor om ni inte redan har märkt det.

Vaknade i natt och hade sååå ont i halsen. Tänkte att nu ÄR det Covid och det kommer bara bli värre. Jag hittade en gammal och förmodligen dammig halstablett på hyllan och somnade om. I morse när klockan ringde var jag hejdlöst trött men halsontet var borta. Satte mig vid skärmarna med en stor kopp the med honung och malde på. Nu är det kväll och helg och jag är klar. Klar med den arbetsuppgiften i varje fall. Tusen återstår men inte idag.

Vi har inte fått svar på våra Covidtester vi gjorde i måndags. Tråkigt men det är väl hårt tryck för de som analyserar kan jag tro. Jonas låter värre än mig o han är sämre. Nu känner jag mig hyfsat pigg vilket är så skönt. Då kan man göra följande analys. Jonas har vilat och tittat på film i sängen de tre senaste dagarna. Han är fortfarande inte så pigg. Jag har jobbar järnet och långa dagar de tre senaste - jag är piggare. Eller är det bara så - han är man. Jag är kvinna!!

Ha en bra kväll!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards