Alla inlägg den 11 februari 2023

Av Sofia - 11 februari 2023 18:49

Den traditionella efter-go-frukost-promenaden blev en utmaning. Isiga grusvägar absolut överallt. Fick mestadels gå i diket bredvid vägen. Tur att största delen av turen går mitt inne i skogen. Där återfinns ingen is på stigen. Vi hade såklart fika med oss men när vi kom till vår bänk på andra sidan sjön blåste det nordanvind - rakt emot oss. Vi forsatte en bit in i skogen och fick lä. En mycket vacker liten plats. Ett stenröse eller ett odlingsröse där alla stenar är täckta av mossa och även träden runt i kring. Ja, ni ser själva på bilderna hur vackert det är. Den här platsen påminner mig om den sång mamma och jag har sjungit i stämmor tusen gånger. Plocka vill jag Skogsviol. En strof benämner mossbelupen häll vilket stämmer här.

Kaffe, apelsin och chokladboll. I solen med fågelkvitter. Så mycket mer kan man inte begära av livet. Natur som bara finns. Överallt! Det är smått fantastiskt, faktiskt.

Vi åkte till Torset och fick supergod räksoppa som far hade gjort. Mamma var säkert inblandad oxå men de har varit krassliga och förkylda, o mamma lite mer, så far har fixat middag i några dagar. Idag verkade de hur som helst pigga även om det finns hosta kvar.

Vidare till Landsbro och fira Oliver 1 år. Tredje gången gillt då även den barnaskaran har varit förkyld. Tårta och tindrande ögon.

Nu är det brasa och snart Tacos. Därefter Mello deltävling nr två. Underhållande spektakel.

Go kväll!!

Is överallt på grusvägarna

Fint ställe

Go fika

Farfar och ettårige Oliver

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards