Alla inlägg den 4 februari 2023

Av Sofia - 4 februari 2023 19:04

Sitter framför brasan och varvar ner. Jonas hämtade mig och min bror vid stationen och jag kom hem till vintern. 8 minus och snö. Försöker landa och varva ned efter dessa omtumlande, intensiva och otroligt givande dagar i Helsingborg. Kommundagar med Centerpartiet och dessutom extrastämma där vi har valt ny partiledare och sagt TACK till Annie.

Gårdagens bankett var fest på riktigt. När över tusen personer samlas på en och samma plats, som dessutom alla är centerpartister- få blir det festligt. Många från Jönköpings distrikt hamnade vid, tror det var ungdomsförbundet eller möjligen centerstudenterna. Oj oj, oj vilket hålligång. Min Apple Watch klocka varnade för hög ljudvolym ganska många gånger. Mat och dryck, allsång och tal. Dans till Voize - notera bokstaven Z i namnet. Vi befann oss på Folkets park, Sundspärlan och här har nog ALLA dansband spelat. Det fanns även Karaoke och disco för de som ville. Å jag föredrar disco och det funkade i höga klackar, en stund. Jag somnade ovaggad.

Idag avslutades med en extern föreläsare. Ari Riabacke från Norrköping. Handlade om framtidens ledarskap. Utan överdrift den BÄSTA föreläsning jag hört. Inte så tacksamt att föreläsa och vara sist på agendan, de flesta är lite trötta och sega men WOW vilken knockout. För mig var det budskap och kloka budskap med små intensiva pilar rätt in i hjärtat. Behövde verkligen höra dessa ord och det känns på nåt vis som det var meningen att jag skulle gå ta del av detta. Det dom väntar mig, mina hjärnspöken fick sig en rejäl smäll, faktiskt. Svårt att förklara. Allt inlindat i väldigt mycket humor. Han och hans fru har en pod, den ska jag lyssna på.

Har med mig så mycket politisk pepp inför framtiden. Räcker till nästa års kommundagar. Umeå är destinationen.

Go kväll! Nu blir det snart Mello!!

Dax för bankett

Ösigt värre

Allsång

En fantastisk föreläsning av Ari Riabacke

Landade som bomull i mitt sinne

Två byten hem med tåget. En sista bild på Alvesta station med gamla och nya gröna vänner

Ett minne för livet

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22
23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards