Alla inlägg den 28 januari 2023

Av Sofia - 28 januari 2023 18:44

Igår var det party. I överraskningarnas tecken. Jonas kusin Mats Fridsäll fyllde 60 år i går och han trodde, ha ha, att han skulle ha öppet hus i Frissebo som idag. Vi var inbjudna via Facebook och hade lydigt svarat att vi kommer. Allt för att spela med i spelet. Jag svarade att vi skulle cykla genom skogen för det har hänt förr men kanske mer på sommaren.

I själva verket hade Mats fru Nettan bjudit in till överraskningsfest på John Bauer Hotel i Jönköping. En lång tid har hon riggat, planerat och fixat. Jonas och jag tog tåget in till Jönköping, checkade in och installerade oss på hotellrummet. Kändes som en liten minisemester vilket det ju oxå var. Så mysigt!

Klockan halv sex var vi beordrade ned till festlokalen och vi skulle, drygt 60 personer stå med Mats-maskar framför ansiktet och ropa - Äntligen fredag - när Mats kom in. Han trodde han skulle hämta cateringmat för öppet hus idag. Så underbart kul. Barnsligt spännande när han kom in rummet! Totalt grundlurad! Minst sagt chockad av stunden får man väl ändå säga.

En riktig superkväll. Så otroligt roligt! God mat, underbara uppträdande från vänner, band som spelade, fina tal av hans tre gudomligt vackra och trevliga döttrar och även hans bror Klas Fridsäll. Både kul och känslosamt! Firad blev även Mats mor som även hon igår fyllde år. 83 pigga år!

Fredagskväll generellt gör att man är tröttare men vi höll igång inpå småtimmarna och det var skönt att ha ett rum på hotellet!

Ett sånt megatack till Mats och Nettan för en superkväll!! Å ett särskilt stort tack till dig Nettan för allt ditt fix. Å vad kul att surprisen lyckades hela vägen.

Kram på er!!

Vi väntar på Mats med mask

Jubilaren i mitten

Festfolket

Vårt bord, kusiner och vänner

Ungdomsbordet döttrar till Mats med respektive och kusin till dessa vars respektive dråpligt nog spelar tillsammans med David i NIF så ja, lite bandysnack blev det ju.

Var bara tvungen att fota en av mina älsklingsbilder av John Bauer. För i min värld är det Johanna på bilden.

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards