Alla inlägg den 6 januari 2023

Av Sofia - 6 januari 2023 18:18

Så har vi ytterligare en helgdag i vår kalender. En röd dag som ger de flesta av oss ledigt från jobbet. De tre vise männen vägleddes av stjärnan och hittade stallet med Jesusbarnet och gav gåvorna guld, rökelse och myrra. Sovmorgon förutom att Jonas glömt att stänga av vardagslarmet men det har även hänt mig. Jag försökte somna om och gjorde så.

God frukost och vi tog oss an en promenad i detta snöiga vita landskap. Snålblåst från vänster och snö i luften. Driviga vindar som flyttade det vi skottat igår en bra bit. När vi kom till sträckan mittemellan Spexhult och Vallbohaga hade det farit några träd över gång- och cykelvägen. Traktorn som plogar hade gett upp där så det blev att pulsa ända fram till Vallbohagavägen. Varm och svettig med vindpinade kinder kom vi hem.

Gav oss på nästa projekt. Att ta oss ut med bilen. Maten vsr slut i kylskåpet så vi åkte till ICA. Inte särskilt välplogat på stora vägen heller. Man ska väl helst inte ge sig ut alls.

Åkte upp till MIO med uppdrag omöjligt och bad personalen montera lamporna i vår nya golvlampa. Jo, de visste om att det var meckigt och till slut fick de lämna uppdraget till nån expert. Han var dock själv på laget för dagen så vi får hämta den i morgon. Under tiden satt vi åter i våra favoritfåtöljer. Vill verkligen ha! Jag märker av paddnacke i våra befintliga. Sitter böjd över skrifter, dokument och mobil så ofta så jag får ont i nacken. Men de är dyra. Vi sover på saken.

Nu blir det räkor och På Spåret om en stund - om jag inte somnar innan dess.

Trevlig Trettondag!

En icke så framkomlig GC-väg

Men vi kom fram

Vill ha!!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards