Alla inlägg den 14 september 2022

Av Sofia - 14 september 2022 19:08

I går kväll firade vi en 50-åring. Bästa kollegan Cecilia Lindqvist. I nästan exakt 13 år har vi jobbat ihop, vi började jobba på tekniska serviceförvaltningen med en veckas mellanrum i september 2009. Vi båda har fått vara med om en fantastisk utveckling av tekniska serviceförvaltningen. När vi började fanns ett enormt underhållsberg eller man kan kalla det för en gigantisk underhållsskuld. Man la c a 6-7 miljoner på planerat underhåll och det dubbla på akuta åtgärder och felavhjälpande. Numera är Cissi fastighetschef och allt eftersom har det planerade underhållet ökat och de akuta åtgärderna har minskat i förhållande till varandra. En av anledningarna är såklart alla nya förskolor och nya skolor Nässjö kommun har satsat på och byggt. Vi har investerat otroligt mycket pengar på nya och ändamålsenliga lokaler. Positiv utveckling.

Dessutom har vi två klickar från dag ett. Hon är en av mina absolut bästa vänner. Stöttar och peppar och dessutom kan hon siffror vilket underlättar när vi sitter och följer upp månad för månad.

Ledningsgruppen plus några åkte till Jönköping och käkade på Black stone, en restaurang på tändsticksområdet. Första gången jag var där och det var en mycket speciell upplevelse. Du tillreder själv ditt kött eller fisk på en MYCKET het lavasten. Jag valde sea food grill mix med tonfisk, svärdfisk och några stora räkor. Plus en massa goda tillbehör. Riktigt riktigt gott. Vill gärna åka dit igen och då testa kött. Det var fina bitar som mina kollegor hade på sina fat. En mycket trevlig kväll och en dessutom varm. 10 st varma lavastenar på ett bord höjde tempteraturen.

Idag på eftermiddagen var delar av tekniska serviceförvaltningen på en gemenskapsaktivitet. Vi började med lunch på Almenäs källare och därefter tog vi oss ut till Lövhult för 9 hål frisbee-golf. Otroligt kul att spela och dessutom skönt att bara gå i naturen några timmar. För det blir en del skogsbesök för mig som inte kastar så rakt, ha ha. Vissa hål gick hur bra som helst, andra hål gör jag inget annat än sneda kast och träffar träd. Det viktigaste är att träffas och ha trevligt. Bra väder fick vi vilket såklart är skönt när det gäller utomhusaktiviteter.

Nyss hemkommen från övningskörning hem från stan med Stella. Nu är det nära uppkörning och jag är så trygg när jag åker med henne. Det måste väl ändå vara ett mycket bra tecken.

Ha en fin kväll!

50-åringen som vi firade, här tillsammans med Joel och Tommy.

Chefen överlämnar present från förvaltningen

Mums på detta!!

Frisbeegolf - grym utsikt från Lövhult

En riktigt bra eftermiddag med jobbarkompisarna

Vi avslutade med fika på Lövhults café med såååå goda bullar!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards