Alla inlägg den 8 september 2022

Av Sofia - 8 september 2022 19:50

Valåret och särskilt valspurten har varit ett lopp. Ibland är det tungt och uppför och ibland och oftast känns det nedför och går lättare.

De senaste pendlarkampanjerna på Nässjö station har känts bra. Folk tar vår kasse, eller i varje fall fler än som avböjer. Trevliga människor ler och svarar godmorgon trots att de har bråttom till tåg och bussar. Nån känga har vi fått för att tågen är inställda och man får respektera frustrationen.

Idag frågade en surmulen dam vad vi hade i kassen. En morot och ett äpple, svarade jag. Nu får ni väl ta o h ge er, svarade hon rätt irriterat. På nåt oförklarligt sätt blev jag ledsen. Mina obefintliga gåsfjädrar försvann helt. I vissa stunder kan de där fjädrarna växa ut en millimeter men oj vad fort de kan försvinna. Vad är det för fel på morot, äpple och information i en kasse om man ska på resa?

Vi är ett gott gäng som kampanjar och det var verkligen lite otur att jag hade ett delårsbokslut att få färdigt just nu. När man liksom kommit igång. Endast några få dagar kvar innan valet på söndag. Vi är på upploppet och det känns bra. Vi har ökat mot slutet. Vårt avstånd från den bruna smörjan verkar gå hem hos folk. Centerpartiet vill ha ett öppet samhälle där alla människor har rätt att få ta plats. Olika är en styrka - låt oss se den enorma kraften i det, utan att skapa problem.

På lördag är ni välkomna till Bodafors. Marknad och folkfest. Partierna kampanjar och det lär finnas gott om knallar och föreningar.

På söndag är just DIN röst viktig. Gå till vallokalerna och använd din makt. Det är ett viktigt val. Det är ditt val!!

Mina gröna fina morgonpigga kollegor!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards