Alla inlägg den 9 september 2022

Av Sofia - 9 september 2022 19:14

Idag blev jag och Ann-Cathrin Gunnar, min kloka och erfarna centervän, intervjuade av Smålands dagblad. Min bror skulle kampanja i Tranås och kunde på kort varsel inte komma med. Då fick jag förtroendet vilket var riktigt roligt. Vi skulle prata om Centerpartiets valplattform och prata frågor vi tycker är viktiga för Nässjö.

Jämställdhet ligger oss båda varmt om hjärtat och naturligtvis tryggheten i vår stad och kommun. Att det ska gå så bra som möjligt för alla kommunmedborgare är allas vilja såklart. Jag menar att utvecklar vi Nässjö, säljer mark till företag som vill etablera sig löser det många utmaningar. Det skapar jobb och ger folk sysselsättning. Nässjö får fler kommuninvånare vilket ger högre skatteintäkter vilket i sin tur leder till högre välfärd, mer klirr i kassan.

Det är inte enkelt att sålla ut tre viktiga frågor. Allt är viktigt. Miljön och klimatet - får vi inte den pusselbiten på plats kan vi hälsa hem. Få folk att åka mer buss och tåg, eller rättare sagt få Länstrafiken att öka turerna till kransorterna är ett sätt. Gemene man får nog oxå tänka till framöver. Sänka innertemperaturen en eller två grader, släcka lampan i tomma rum etc etc.

Vi får se vad det blir för artikel i tidningen. Förhoppningsvis i morgon.

Jag tog BUSSEN hem idag, är klar med delårsbokslutet. Gott!!! Nu eldar vi i brasan och tacos är på G. Valfredag. Snart partiledardebatt. Igen. Det är nära nu. Val på söndag om någon eventuellt har missat detta.

Ha en fin fredagskväll!

Jag och Ann-Cathrin Gunnar. Grön partifärg förenar och lika syn på väldigt mycket!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27 28
29
30
<<< September 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards