Alla inlägg den 21 juli 2022

Av Sofia - 21 juli 2022 17:47

Värmerekord? Förmodligen för mig när det gäller Sverige. Mig veterligen har det aldrig varit 34 grader där jag har varit, inte ens sommaren 2018 som gick till historien för sina varma dagar och nada regn. Faktum är att nu i skrivande stund har solen lite gått in i dis och är inte så stark. Jag är tacksam men tyst, säg det inte till någon. Man får inte klaga.

Idag har vi sysselsatt oss med att vattna, gå ned till badplatsen, bada och gått tillbaka. Fem gånger minst. Det är väl dagens motion och rörelse i stort sett. Förutom rodd i morse. Jonas hade ställt klockan på sex o han lyckades få upp mig. Han fixade mackor och kaffe och vi tog båten ut i soluppgången. Mitt villkor var att jag skulle ro och det var otroligt skönt. Nån fisk nappade inte men frukosten smakade bra och timmarna var ljuvliga. Svettig av att ro även i lugn takt och första doppet togs redan kl nio.

Sedan hade vi två omgångar kaffegäster. Vår granne som hjälper oss med vattning av blommor när vi far iväg, kom förbi. Höll på att koka över av värme på altanen. Bada!!

Sedan kom en fd jobbarkompis från RH-Stolen, Thomas och hans sambo förbi för att hämta en Erik-signad San José keps. Thomas grabb spelade dessutom i samma ungdomslag som Erik i Landsbro så även Jonas känner Thomas. Mycket trevlig stund.

Spontanbesök är roliga. Igår tittade Pelle - fd jobbarkompis på kommunen - förbi med sin Inger. De körde motorcykel. Blev svettig bara av att se dem. Vi svalkade oss med ett bad innan de for hemåt.

Är evigt tacksam att jag bor nära vatten en dag som denna. Hade vi haft strandtomt hade vi förmodligen rullat i och rullat upp, hela dagen. Man blir pigg av lite svalka, helt klart.

Ha en fin kväll! I morgon blir det svalare. Jippie! Men jag klagade ibte!

Inger och Pelle

En tidig morgon och solen är på väg upp. 23 grader klockan 8

Vindstilla

Frukost

Bad - första doppet efter fisket

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards