Alla inlägg den 20 juli 2022

Av Sofia - 20 juli 2022 15:24

Slöt mina ögon en stund, hörde Unos unika röst i en av de bästa låtar - I en annan del av världen - kände de ljumma sommarvindarna och det var nästan som en dröm.

Att få lyssna på en idol på Museigården i Eksjö igår med goda vänner när vädret är perfekt. Det blir inte så mycket bättre. Har aldrig varit där tidigare och det var otroligt mysigt, en lite mer inrim konsert med lagom med folk. Dessutom fick vi, trots att vi inte kom supertidigt, jättebra platser. Rad 3. Han och hans tre musikanter spelade både nostalgi, gamla låtar och nytt material. Snacka om en artist som har hållit på länge och håller. Populärare nu än någonsin.

Efteråt åt vi tillsammans med Susanne o P-A på restaurang Bron. Jättegott!!

Idag är det varmt. I skrivande stund 31 grader. En kortare promenad i en skuggig skog efter frukost. Sedan medhavd fika till badplatsen. Så otroligt gott att svalka sig i vattnet.

Å lite nytta har jag gjort. Tvättat sängkläder nu när man knappt hinner ut med tvätten förrän den är torr. Målat dörren till vårt uteförråd. Nu har jag ingen bild före, hur den såg ut men den var förskräcklig. Nu efter typ tre-fyra år blev det av.

Njuter av värmen och är oändligt tacksam att vi bor nära vatten. Sill och potatis till lunch. Den salta lunchen är nåt jag verkligen längtar efter dessa dagar.

Ha det gott i värmen och drick vatten!!

Uno Svenningsson hade konsert på Museigården i Eksjö igår kväll. Underbar stund.

Go middag med goa vänner.

Vackra Eksjö

Bad, fika och värme i Solbacka

Nu är dörren vit - igen

Godislunch - sill och potatis

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards