Alla inlägg den 15 juli 2022

Av Sofia - 15 juli 2022 19:15

Borta bra men hemma bäst! Visst är det en helt fantastisk känsla att efter några dagar ute på vift, komma hem. Inte för att jag måste resa iväg för att uppskatta det jag men lite miljöombyte skadar aldrig. Lite nya impulser och se lite annat är härligt. Denna resa var härlig och det starkaste minnet blir nog en 9 mil lång cykelresa Skagen tur och retur.

Vi brukar ha ladugården vid Nässjös gamla kyrka som riktmärke. När man ser den - då är man hemma, nästan.

Resan hem gick bra. Upp tidigt och pressa ned en halv fralla till frukost. Var inte hungrig ett dugg men sen på båten var jag sugen på det mesta, ha ha. Wienerbröden var nog de godaste jag ätit. Å vet ni. När det är senester är de inte onyttiga. Det fastställde Jonas innan jag gick och köpte dem plus två kaffe. Köpte en komma-in-på-utbildningen-present till Johanna och överlämnade i Borås på vägen hem. Bara Oliver hemma, Johanna jobbade sin sista dag innan semester. Förhoppningsvis kommer de nedåt snart så jag får krama henne ordentligt. Summeredition Calvin Klein. Hon tyckte om den tack-o-lov. Inte lätt med dofter. Har man doftat en, doftar alla samma i butiken.

När vi kom hem kopplade vi på en högre växel, packade upp, tvättade och städade. Jättebra när en torkad rosenbukett trillar ned så vår automatiska dammsugare kör över den och sprider ut de torkade bladen precis överallt.

Vi flyttade på vår djungel oxå. Cirka sju tomatplantor som inte fick plats i växthuset placerade vi på altanen i maj. Nu har de växt typ två meter och vi ser knappt sjön. Nu står de med stadigt stöd vid Stellas stuga. Härligt med utsikt igen.

Tackade grannfarbron för vattningshjälp och postintagning. Han blev glad för en Xanté till kaffet.

Nu har Stella kommit och pasta Carbonara är snart på G. Ordningen återställd- HEMMA!!

God kväll!!

Nyttiga wienerbröd - det är ju semester :)

Vackra Göteborgs skärgård

Ännu vackrare - HEMMA!!!

Full sikt igen! Tomatplantorna flyttade

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards