Alla inlägg den 6 juli 2022

Av Sofia - 6 juli 2022 17:35

Den känslan. När man går till jobbet sista arbetsdagen före semestern. Den är obetalbar och obeskrivligt skön. Att ha nästan fem veckors ledighet framför sig, känns som en evighet. Av erfarenhet vet jag dock, att dessa veckor går fort som blixtens hastighet. Njuta, njuta, njuta. Minns när jag första gången hade betald och intjänad semester. På mitt första jobb. Det var så overkligt lyxigt. Att få vara ledig och få lön ändå. Man har ju tjänst in det men känslan var grym.

Lyssnade klart på Charlotte Kallas sommarprat och när hon avslutade med att berätta om sitt avslut på sin karriär, då kom tårarna. Hon vann SM i Falun. Hon har gett Sverige så många medaljer och hon är värd så mycket kred. Sen blev det sommarprat av Christian von Koeningsegg. Jag visste inte så mycket om dessa fräna sportbilar men jag har faktiskt varit på fabriksområdet där de tillverkas i Ängelholm. En vän till oss, Jonas barndomskompis Lillis visade oss runt i bygden där han bor och körde in här.

Men, vad fascinerande hans prat var. Hur han levde för sin dröm att bygga en egen sportbil, alla år det tagit och nu - ett etablerat företag som går mycket bra. Det var häftigt. Han sa många klokheter. Sånt där som befäster ens egna tankar och funderingar. Väl värt att lyssna på. Han gav aldrig upp trots motgångar. Hårt jobb och slit, bra vänner och kollegor som stöttade. Han lyckades. Bilnörd sen liten och på den vägen är det.

Att komma hem idag var en ännu skönare känsla än att gå till jobbet, ha, ha. Om det nu är möjligt.
S E M E S T E R ! ! Kanske den bästa dagen på hela ledigheten.

Ha en fin kväll!!

Till fots till jobbet. Sista arbetsdagen före semestern - ljuvlig känsla!!

En bil från Koeningsegg

Klokheter

Semester idag

Skål på den!!

Uppladdning av batterier under semestern inför hösten!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23 24
25 26 27
28
29 30 31
<<< Juli 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards