Alla inlägg den 11 februari 2022

Av Sofia - 11 februari 2022 17:45

Som jag har längtat efter denna dagen. Det var längesen jag bokade ledigt i kalendern. Klipptid - hurra! Senaste jag kapade håret var i september. Alldeles för sällan om man har lägre längder.

Problemet med en semesterdag - om det finns några problem vill säga - är att man vill göra så mycket. Dagen går ju med blixtens hastighet. Min dag började med OS och längdskidor herrar. Jag gjorde havregrynsgröt under tiden. Preccis när den var klar gick en propp och vissa delar av huset la av. TV förstås. Har aldrig bytt en propp i hela mitt liv. Så det var väl dags, ha ha. Det klurigaste var att öppna elskåpet och väl där bytte jag propp med Jonas hjälp via mobilen.

Sedan blev det kall gröt o skidor. Poroma blev pååkt o tappade staven. Hoppades så på en medalj från honom idag. Synd!!!

En go stund i frisörstolen med massage och bort med allt slitet. Kände mig så fin när jag gick därifrån. En kall men mycket skön löpartur efter det. Ingen mössa - kunde ju inte dra på en mössa idag när håret var så fint.

Sedan en bra stund med gitarren. Det var längesen jag tog mig tid och det är alltid lika härligt. All stress bara försvinner. Musik är livet!!

Nu sitter vi vid elden och njuter. Av fredag. Sjön har gått upp. En underbar himmel inviger kvällen. Stella kommer strax. Inflyttning i stugan. Jag monterade ihop en snygg klädhängare på 25 minuter efter frukosten. Har fått mycket gjort idag. Nytta o nöje.

https://www.instagram.com/reel/CZ16QOIDGUI/?utm_medium=copy_link

Sjön har spruckit upp

Nyfrissad

Tjusig!!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards