Alla inlägg den 8 februari 2022

Av Sofia - 8 februari 2022 18:11

Det är forfarande vinter med snö, is och hårda vindar. Men det börja hända grejer. Inte bara att solen gör allt mer uthärdligt. Fåglarna har börjat kvittra och takdroppet har startat. Dessutom såg jag de första små snödropparna idag. Eller rättare sagt - jag anar dem. Man ser knappt att det är snödroppar men jag vet för jag har koll på var vi satte dem. Fick ett par lökbestånd av mor och far förra året. Så glad för detta. Otroligt gott att se de små gröna skotten titta upp. Dessa kommer säkerligen täckas av snö ett antal gånger men det är ändå en befrielse att bara se dem. Det går åt rätt håll. Ljuset har återkommit och dagarna är redan längre. Obeskrivligt skönt!

En bra jobbdag kan läggas till handlingarna och nu när Jonas kom hem, har jag övat bokslutspresentation inför honom. Stackaren. Hans kommentar när jag var klar - de måste vara rätt insatta för att förstå, va? Ha ha! Ja man får ju hoppas det!

I morgon är det skarpt läge och siffrorna ska presenteras för kommunledningen med flera. Jag ska förklara avvikelserna och så pedagogiskt som möjligt redogöra för anledningarna. Pandemin är en stor faktor - för alla. Det kommer att ske på Teams för andra året i rad. Lite tråkigt - mycket roligare att vara fysiska.

I dag är det restriktioner - i morgon inte. Idag är Corona farligt - i morgon inte. Eller? Lite märkligt ändå att all försiktighet bara skippas. Men det är sunt förnuft som ska råda. Såklart vi måste vara försiktiga och stanna hemma om man känner sig krasslig.

God kväll!

Ett vårtecken

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards