Alla inlägg den 5 februari 2022

Av Sofia - 5 februari 2022 19:37

Startade denna söndag med frukost vid TV och OS. Längdskidor och stora förhoppningar på medaljer. Jag är ju så nervös när Frida åker så tvätten från torktumlaren skulle lägligt tas om hand när ägget var uppätet. Men jag hör ju!!! Nu gick det inte så strålande bra just idag. Men att omnämna den svenska insatsen som fiasko är väl verkligen att ta i. Femma i ett lopp i OS, det är naturligtvis otroligt bra. Men, det är bara medaljer som räknas. Det kommer fler OS-dagar och fler lopp. Heja Sverige och heja Frida!!!

En tur på Åsen med medhavd fika. Gott i solen. Hem och storstäda stugan på tomten. Ny inflyttning till kommande helg. David flyttar ut och Stella flyttar in. Vi får helt plötsligt ett rum plus i vårt hus.

Vi åkte till Landsbro och tog en fika hos den nyblivna 90-åringen. Tog kort på blomsterhavet Birgit hade fått på din stora dag.

Sedan var vi på BIO i Landsbro. Vi var inbjudna på VIP-visning av filmen Vasaloppsmannen. Jonas farbror Börje Karlsson åkte sitt sextionde Vasalopp år 2020, 86 år gammal. En sån imponerande bedrift. Vilket pannben och envishet. Hans barnbarn Anton gav idén till filmen 2019 och projektet fullföljdes och har resulterat i denna film. Det var en film som berörde och visade människan bakom och motgångarna - för de har funnits. Från diskbråck, bruten fot till stroke och magsjuka. Helt otroligt!
Det värmde extra mycket att få se min kusin Eva-Lena i filmen som vid tillfället var VD för Vasaloppet.

Filmen visas på SVT den 3 mars. Missa inte det!!

Ha en fin kväll!!

En härlig runda

En pigg 90-åring med alla blommor

Son och mor

Vasaloppsmannen Börje Karlsson omgiven av Anton, sonson, som fick idén om filmen samt Jonas, brorson till Börje.

Bio i Landsbro

Min kusin Eva-Lena medverkade i filmen, f.d VD för Vasaloppet. Det värmde att få se och höra henne. Å hon är ju då moster till Frida Karlsson. Karlsson i skidspåret!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards