Alla inlägg den 12 februari 2022

Av Sofia - 12 februari 2022 19:13

Det har varit mycket prat om norrsken senaste tiden. Att det så åtråvärda skenet, som jag trodde bara finns norröver, har krupit söderut. Klara nätter kan man få bingo och ha tur att fenomenet.

Igår efter På Spåret och därefter ett avsnitt av den fenomenalt bra norska serien Lykkeland gick vi till kudden. Väl där scrollade jag flödet i mobilen o någon hade för en timme sen sett norrsken över himlen vid Nässjö golfbana. Klart och kallt väder. Vi gick upp och klädde på oss och gick till Solbackas berg strax ovanför vårt hus kl 23. Månskenet var som en stark lampa. Väl uppe såg vi bara mörker, Nässjö stad och mängder med vindkraftverkslampor runt om. Inte en endaste liten grön strimma även om jag verkligen försökte inbilla mig det. Men det var vackert där uppe. Å kallt.

Idag blev det OS-medalj till frukost. Idag kändes det verkligen som vi vann ett brons. Härliga längdskidstjejer i stafetten. Så synd att Frida inte har den rätta formen. Vill gå fram o krama om henne.

Vi har varit och grattat en för dagen 30-åring. Jonas son Pelle i Landsbro fyller just idag och vi bjöds på hemmagjorda helt underbara kroppkakor. Första gången Stella åt denna rätt och hon gillade det mycket. Å så fick vi se det lilla underverket - den nye familjemedlemmen, två veckor gammal. Så fin. Den lille pojken har ännu inget namn men än finns det tid att fundera.

Vi laddar för mello! God kväll!!

Mörker och inget norrsken

Pelle - 30 år idag och tredje barnet i famnen. Grattis till allt!

Storebror och storasyster dukar bordet

Hungriga gäster

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7
8 9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards