Alla inlägg den 22 augusti 2021

Av Sofia - 22 augusti 2021 11:54

Igår kväll fick vi äntligen uppleva Ribbibgsnäs. Nästan så jag skäms lite att jag inte tidigare har åkt på detta evenemang, vilket jag oxå erkände för Dan Wareborn som hälsade oss välkomna när vi stod i kön. Konserten har blivit flyttad några gånger men nu äntligen var det dax.

Kvällen var magisk från början till (det kalla) slutet. Tack bror Pelle som tipsade om en extra filt. Så otroligt proffsigt ordnat in i minsta detalj. Ribbingsnäs gård eller säteri ligger i vackra omgivningar intill en sjö och allt var så välputsat och fint. God buffé som vi avnjöt uppe på logen under kristallkronor. Härligt sällskap med våra goa vänner Susanne o PA.

Det var en obeskrivlig känsla att sitta ute o h lyssna på perfekt arrad musik, höra sin idol Uno Svenningsson spela sina hits och även nya bra låtar. Rigmor är en annan genre och duetterna hon gjorde med Uno var härliga. Augustikväll, stjärnklart och fullmåne blandat med stråkorkester live - magiskt! Till o med stjärnorna dansade loss och jag bevittnade ett stjärnfall.

En perfekt kväll! Lite svältfödd på livemusik, träffa folk - hade gärna tryckt på knappen rewind och fått göra om kvällen. Hoppas på nästa år och få uppleva det igen!

Ha en fin söndag! Vi är på väg mot Stenungsund. Nej vi ska inte hälsa på Uno som faktiskt bor där, vi ska gratta en liten goding som fyller två år.

Detta foto var väl inte det bästa jag tagit?

Mat på logen under kristallkronorna

Kö till insläppet eller kosläpp? ;)

Uno Svenningsson

Rigmor Gustafsson

Perfekt ljud o ljus

Paus o kaffe i ladugården

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards