Alla inlägg den 2 augusti 2021

Av Sofia - 2 augusti 2021 18:18

Ja det är mycket man vill göra på semestern. Träffa folk, resa bort för miljöombyte, greja hemma och slappa eller bara vara. Vi har hunnit allt ovan förutom möjligen kanske slappa. Inte allt för ofta hur som helst även om det har förekommit.

Idag var det greja hemma som gällde, fick tom försaka min löparrunda och jag fattar ju att ska det hända nåt så får man prioritera.

Omgrävning av trädgårdsland (då en stor bit av det nuvarande landet försvinner när trappen ned till trädgården blir färdig) var ett moment. Tog sina timmar att gräva och flytta växter och lökar. Förmodligen inte alls bra att göra just nu?

Jag skrapade och målade fönsterfoder där färgen sett sina bästa dagar då solen ligger på. Jag säger bara en sak, det finns miljarder grå nyanser och naturligtvis fick vi inte rätt från början. Tebax till Nyhems o blanda i mörkare. Hem - rätt - check!

Jonas monterade vangstycke till trappan plus drog om linan till gräsklipparen. I morgon kan trallen fixas och voilà har vi en trapp att gå i, ned till trädgården (eller sitta i, för att sitta i en trapp o bese utsikten - hur underbart som helst).

Snart årsmöte i vår förening. Full rulle!

Vi får se vad växterna tyckte om det flyttkalaset?

Snart trapp

Nu kan det regna och snöa igen?

Tidigare bild när taket byttes ut och förlängdes en bit - god hjälp av Jonas son Pelle snickare

Å David hjälpte oxå till

Trallen fixade husets egen snickare

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards