Alla inlägg den 3 augusti 2021

Av Sofia - 3 augusti 2021 18:57

Idag blev den klar. Trappen! TRAPPEN! Den jag har önskat mig och funderat på sen?tja..vi köpte det här placet. Absolut inget nödvändigt men visst är det gott att ha en trapp ned till trädgården, en trapp är alltid inbjudande att sitta på, att ta sitt morgonkaffe eller smoothien eller nån go drink.

Det blev precis så som jag förväntade mig, en länk som binder samman altan med trädgården - gör den lite mer åtkomlig. Hur bra som helst. O nu när vi ändå byggde ut altanen en liten bit blev det av. Å Jonas snickrade med den äran - jag har mest varit en positiv påhejare.

Under tiden trappen trallades idag har jag inte heller legat på latsidan. Tvätt av altanräcke fram till entrén. 3 h och två sektioner plus entretrappa. Två och en halv somarpratare hann jag med. Min idol Jonas Karlsson och då är det inte min äkta hälft jag pratar om utan skådespelaren - mycket bra. Lyssnade även på Parisi Amiri (hon som vann På Spåret ihop med Gunnar Wetterberg). Helt suveränt det oxå. Vilken bright kvinna! En halv Olga Persson hann jag med innan jag avbröt detta never ending work och jag ställer mig frågan - varför kan inte män bara vara snälla mot kvinnor? Alla de kvinnor som bryts ned, blir slagna och tom mördade av män i nära relationer. Urk! Ska lyssna färdigt på henne nån annan dag. Viktigt!

En tur till blåbärsskogen och sedan inviga nya trappen med en mojito. En härlig kväll som avslutas med hemmagjord pizza med kidzen.

Här går det att dricka både nyttigheter och onyttigheter.

Å bese utsikten

Parabolen ska flyttas om nån nu undrar?

Trappen blir en länk till allt de vackra

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards