Alla inlägg den 10 augusti 2021

Av Sofia - 10 augusti 2021 20:48

Ooops! Hade en härlig natt?eller inte? Tog min andra dos 2 vaccin Covid 19 igår. Å det kändes härligt. Tills kvällen kom. Började frysa och kände mig riktigt ruggig. Ville aldrig lämna den varma duschen vilket jag iofs alltid har lite svårt för.

Ont i armen är ju lite faktum men det gjorde mycket ondare denna gång (än första dosen). Sedan kom febern och en fruktansvärd huvudvärk. Hela natten igenom. Frossa och feber. Var kokhet men frös ändå, har inte varit så dålig sedan jag hade lunginflammation för fyra år sen och det var en nära döden upplevelse. Törstig och drack vatten, yr när jag gick upp.

När Jonas åkte till jobbet levererade han en Ipren och jag lyckades somna om. Vaknade efter en timme och var totalt genomsvettig och sängen var en sjö (lite överdrivet). Faktum att jag var mycket piggare och dagen som jag trodde fick tillbringas i vertikalt läge blev ändå rätt hyfsad. Kände mig rätt pigg hela dan även om jag var trött. Helt otroligt hur kroppen kan reagera och återhämta sig på detta sätt. Funderar på hur jag hade reagerat om jag fått Covid?. Tacksam att jag inte åkt på det även om jag är medveten om att man kan bli smittad, trots vaccin. Att få en reaktion måste väl ändå vara lite bra, tänker jag. Kroppen får ju ändå en gnutta virus att jobba med och ska skapa motståndskraft.

Eftermiddagen var så mysig. Mor o far kom på fika och levererade några lådor ved, inför höstens kvällar med brasor i kaminen. Innerligt tacksam att de finns, att de är pigga, att vi får ved.

Ha en fortsatt fin kväll!

Vedställ fyllt! Gott!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7 8
9 10 11 12 13 14 15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards