Alla inlägg den 3 januari 2021

Av Sofia - 3 januari 2021 15:07

Nja, det är väl inte nån backe egentligen men uppförslut som håller på i flera km, känns det som. Å som grädde på moset något kraftigare uppför innan man är uppe på bron över stambanan. Då får man plocka fram lite extra pannben. Idag tänkte jag på Frida Karlsson, hur hon igår swishade upp i backarna - fort och lätt med full kraft. Det hjälpte.

Beskriver vägen från Grimstorp mot Nässjö. Idag sprang jag o vände mitt i Grimstorp. Brukar inte springa så, litd roligare att springa en runda, men idag valde jag detta. Inte alltför kallt, ingen blåst eller nederbörd. Skönt löparväder. Å vägrenen var inte full av snöslask utan ?ren?. Sedan kan man väl diskutera lämpligheten med att springa på stora vägen. Men jag gillar det, gillar att springa på asfalt och jag är inte olaglig i varje fall. Däremot finns det ett antal bilister som är det. Kör så mycket för fort. Dock ser jag ofta poliser på denna sträckan så passa er!!

Nu sitter vi framför elden o värmer oss. Snart dags att plocka upp min arbetsplats till matbordet då den under några dagar förpassades till gästrummet. Igår hade vi besök av Pelle o Lina med små barn o vi behövde hela matbordet. William o Molly tyckte vår källare var så fin o spännande att den riktiga tomten hade sin verkstad där nere. Å vad vi luras.

Julpyntet är borta från huset och tomtarna har krupit ned i sina lådor. Lika kul som det är att plocka fram dem lika befriande är det att plocka bort allt. Granen däremot har jag svårt att separera ifrån. Den får stå ett litet tag till.

Om en timme startar Frida Karlsson på längdskidor. Vi bänkar oss o hejar såklart. Nervöst så jag knappt kan titta men jag ska göra mitt bästa!!!

Ha en fortsatt fin söndag!!!

Spännande

Jodå - de vågade oxå gå på glaset!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19
20 21
22
23 24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Januari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards