Alla inlägg den 4 mars 2023

Av Sofia - 4 mars 2023 17:25

Vi gick genom ett kallt Nässjö med isvindar till stationen för att ta tåget till Göteborg i morse. Köpte med oss kaffe och macka från Thimons och intog detta på Västtåget vi åkte med. Så härligt att sitta på tåg, käka och läsa Smålands Daglad. Å titta ut på Sverige när solen skiner. Bästa färdsättet. Inga byten vilket är ännu skönare. Unnade mig en Plaza kvinna på Pressbyrån oxå - istället för att ha med mig paddan och läsa handlingar till kommande vecka. Jag hinner!

Det var några grader varmare i Göteborg men ändå kallt. Den underbara solen värmde dock men den återfanns inte på alla gator i staden. Vi letade en bra stund efter ett O?Learys och Google Maps visade vägen. Men när vi kom fram fanns där inget O'Learys. Vi ville ju se tremilen och svenska medaljchanser. Vi tog en persisk restaurang i närheten och beställde mat och kollade på loppet i mobilen. Mezerätter vilket var sååå gott! Ebba vann guld och Frida brons. Så häftigt!! Grattis till oerhört fina prestationer. Idag var Ebba överlägsen.

Sedan blev det shopping och handla sånt som vi inte har hemma - såklart!! Till och med Jonas slog till på en skjorta och tröja. Wow! Göteborg är en sån härlig stad. Mysigt att flanera runt.

Nu har vi landat på hotellet - Post hotel. Ikväll äter vi på VRÅ. En smakupplevelse utöver det vanliga. Rå fisk - vad kan gå fel menar jag!

Andra chansen mello hoppar vi över. Låtarna har vi hört och resultatet lär vi få vetskap om.

Forsatt go lördag till alla!

Från Nässjö till framsidan

Persiskt och skidor

Lite paus ibland

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6
7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards