Alla inlägg den 22 april 2022

Av Sofia - 22 april 2022 19:09

Jo men det gick ju bra! Nätverksträffen igår. Förvaltningsekonomen, ekonomer och ekonomichefer från tekniska förvaltningar från kommuner i Jönköpings län samlades i Nässjö på Vipan. Min kollega var sjuk så jag var minst sagt stressad på morgonen. Fick dock fin hjälp och stöd av vår fastighetschef Cecilia som höll vakt vid dörren och släppte in folk som kom. Så skönt!

Det var en mycket bra förmiddag och diskussionerna var verkligen givande och några frågetecken som vi hade rätades ut. Det var ju första fysiska mötet och vi kommer att träffas regelbundet framöver. Nästa träff i Eksjö i oktober. Vi avslutade med lunch på Parkgården och de var imponerade av den fina restaurangen och den goda maten.

Efteråt gick luften lite ur mig som typ en ballong. Var helt slut. Glad och tacksam att hybridmötet gick bra då några var med på Teams. De tackade för det fina arrangemanget och jag var bara glad.

Firade bösta kollegan Kalle som fyllt 50 år med tårta på eftermiddagen. Det var en mycket trevlig stund. Å han fick fina paket, dels från förvaltningen och dels som vi samlat ihop från jobbarkompisarna.

Efter jobbet åkte vi till Landsbro och grattade Jonas äldsta barnbarn William som fyllde 5 år igår. Han blev så glad för paketen och vi fick god mat och fika. Men så trött jag var. Hem och bums i säng. Somnade innan huvudet nådde kudden.

Idag blev jag bjuden på lunch av en fd kollega. Tack Pelle. Sen kollade vi lite ekonomi för den bostadsrättsförening han och sambon Inger bor i. Ja, det är inte solklart att tränga in i siffrorna även i en liten förening och särskilt när det kanske inte bokförts klockrent historiskt. Men lite klarhet bringade vi nog fram.

Godkväll!!!

William 5 år - GRATTIS!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5
6
7
8
9 10
11
12 13 14 15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29 30
<<< April 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards