Alla inlägg den 20 mars 2022

Av Sofia - 20 mars 2022 20:09

En tuff, spännande, grön och solig helg. Så kan man sammanfatta dagarna som passerat och som gick snabbare än vanligt.

Igår klockan nio - på morgonen - blev jag avlämnad på Sandsjö Wärdshus. Valkickoff med Centerpartiet och det var trevliga timmar med bra diskussioner som varvades med fika, god mat och fotografering. Foto skulle tas utomhus och det var svårt att lägga ifrån sig vinterjackan då vi befann oss i skuggan. Solen ger fel ljus påtalade fotograf Ahlsén. Det gällde att bita ihop och se glad ut. När vi blivit förevigade åkte jackan på, tyvärr var temperaturen i vår lokal typ 15 grader. Man höll sig vaken med andra ord. Positivt.

Kl 15.30 traskade jag till Sandrydet i underbar eftermiddagssol. Vi var bjudna till Sandrydet och vi skulle ta en titt på Susanne och PAs fina skog. Mysigt att vandra omkring bland stora granar. En underbar middag följde och det var mysiga timmar ihop med goa vänner.

I morse var det dax för kandidatutbildning via zoom. Vi var över 100 glada filurer från absolut hela landet. Det var spännande och intressant och framför allt mycket information. Otroligt kul att möta likasinnade under dagen i olika break-out-rooms och utbyta erfarenheter och tankar. Från norra Sverige till södra delen av landet. Jag har lärt mig otroligt mycket och dagen har satt igång många tankar. Lite jobbigt att tillbringa hela dagen fram till nitton - ja ni läste rätt - framför datorn men vi fick två timmars lunch och Jonas servade med sill- och äggmacka och sen blev det promenad i solen.

Så summa summarum- jag har njutit av en grön och solig helg!

Ps. Å så fick jag ett glädjebesked under dagen. David Storme har kritat på för Nässjö IF ytterligare ett år. Så glad för hans skull. Å jag hoppas av hela mitt hjärta att han nästa säsong får får stå mer än EN match i målet. Mammahjärtat skrev det där sista?.

Valkickoff

Trevliga timmar

Det var varmare i solen ute än i lokalen inomhus

Go-fika

På tur i Sandrydet med goa vänner

Sus o PA

Jonas och en trött centerpartist : )

Så glad för din skull fine son! Heja dig!!!

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards