Alla inlägg den 13 mars 2022

Av Sofia - 13 mars 2022 18:48

Solen har lyst starkt hela helgen. Vilken energi man får. Man vill göra allt och lite till. Hinna så mycket som möjligt. Den välbekanta vårstressen anländer som årets första tranor.

Igår hann vi inget mer än vara sociala vilket är nog så viktigt. Vi samlades utomhus i Landsbro för att äntligen efter lite sjukdom fira Molly tre år. Även Jonas dotter Miccan hade kommit ned från Stenungsund så vi äntligen fick se lille Isak, snart två månader gammal. Två små nya kusiner och det skiljer bara 6 dagar på dessa gossar. Minstingen i Landsbro har nu även fått ett namn. Lillebror har blivit Oliver. Så fint!

Vi fikade på tårta, spelade boll och gungade. Sedan besökte hela sällskapet Jonas syster Helena i Hökagården och hennes barn och barnbarn inklusive gammelmormor och gammelfarmor Birgit. Härliga timmar med mycket liv.

Hem och grilla med Stella, David och Matilda. Så mysigt att ha de nyutflugna tu hemma! Efter maten kollade vi Mello och kunde konstatera att rätt låt vann även om jag var väldigt förtjust i både Bagges bidrag och Medina.

Idag har vi fått mycket gjort. Löpning - så skönt - i sol och vårvärme. Plantera fröer, tomat, paprika och chili. Räfsa trädgården på pinnar, ekollon och vissna vinterrester- löv och annat. Fika utomhus som avbrott. Övningskörde med Stella och idag fick hon köra hem på vägen efter att ha harvat runt på området Jysk ett tag. Det är väl till slut dags att släppa taget och lämna trafiktomma grusvägar även om det känns såååå läskigt. Mina händer var svettiga när vi kom hem och jag döljer min ångest väl. Varför är jag så larvig. Stella gillar att köra och hon gör det bra. Det är bara mamman som ska skärpa till sig.

Snödroppar, krokus är fotade i trädgården idag. Ljuvligt vackert. Ny vecka. Full rulle. God kväll!!!

Isak och Oliver - två små nya människor

Stolt morfar och farfar

Treårs-kalas för Molly

Flera generationer

Trebarbarnsfar Pelle med den yngste

Ett rum fyllt av liv

Molly

Vår

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards