Alla inlägg den 9 mars 2022

Av Sofia - 9 mars 2022 20:17

Ytterligare en solig dag har passerat. Ett magiskt skönt väder. Kall promenad till jobbet och det är en fantastisk stund att traska in till Nässjö stad och samtidigt se solen smyga upp ur horisonten.

En bra arbetsdag inklusive en god och trevlig lunch med kollegan Cissi på Akropolis. Att gå ut och äta på lunchen - det har jag verkligen saknat i pandemitider. Snart kanske dessutom värmen kommmer och man kan sitta utomhus.

Efter jobbet blev jag hämtad av Jonas och det blev två check. Fröer att så, tomat, gurka, squash, chili och dill och lite annat smått och gott. Ett par förpackningar dahliaknölar hängde med hem. Älskar desa blommor och längtar redan till att få sätta en blomma i vasen. Det kliade öven lite i pensé-tarmen men jag hiade mig. Det känns ännu lite tidigt. Den gångna veckans sol kan lätt bytas till ny snö och till påsk kan det nog vara lagom att förpassa höstens ljung till komposten och plantera om i utekrukorna.

Sedan begav vi oss till Nässjö bokhandel. För releaseparty av Kristin Fägerskjölds senaste bok. Där skulle hon vara och signera sin tredje bok. Grejen är att jag såfort den kom ut i januari, köpte den. Idag köpte jag hennes första vilken jag inte har läst. Nu längtar jag bara till att vara lite ledig och få sträckläsa båda. Hennes andra bok var en av de härligaste läsarupplevelser jag haft. Vilket jag också har förklarat för henne. Även mor och far har läst den boken och inte någon av dem kunde lägga ifrån sig boken.

Mingel och många man kände. Jättetrevligt!! Å min äkta hälft i jobbarkläder bland snittar och bubbel. Ja han hann inte hem emellan för att byta om.

Godkväll!!

Kristin Fägerskjöld pratar om sin senaste bok Svarta vingar

Den första boken köpte jag idag

Signerad

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Mars 2022 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards