Alla inlägg den 10 augusti 2023

Av Sofia - 10 augusti 2023 20:53

Klockan ringde kl 05. Det var inte min klocka. Det var Jonas klocka. Han skulle vittja kräftburar. Hos grannen som har strandtomt. Den snälle grannen låter oss dessutom få kräftorna. Oerhört snällt. I morse blev det en del men det räcker inte till fem personer som älskar kräftor så samma procedur i morgon bitti.

Jonas barndomskompis med sambo kommer hit i morgon och Lillis som han kallas fiskade mycket kräftor ihop med Jonas förr. Både på eget och andras vatten om ni förstår vad jag menar. Det senare borde dock vara preskriberat nu.

Anders Johansson som han heter är scout för hockeylaget Las Vegas och eftersom de vann stanley cup får Lillis visa bucklan på söndag i Landsbro, vid Borohallen. Tyvärr missar jag detta event då Grön Trädhård infaller vid samma tidpunkt, i Hattsjöhult. Ska servera kaffe och bullar och prata politik med de som vill. Centerpartiet är alltid engagerade här och det ska bli kul. VÄLKOMNA!

Å jag har sett den där bucklan. I hockey hall of Fame i Toronto 2016. På en resa när World Cup gick av stapeln.

Gick till jobbet idag, iförd regnkläder. Livet funkar med bra med kläder för väder. Lyssnade på barnmorskan Asabea Brittons sommarprat - om sin hemmafödsel med andra barnet. Allt hon sa var bra och jag fattar att fler borde få bestämma över sina beslut och sina kroppar.
Dock känner jag, som genomgått fyra fina förlossningar utan komplikationer på Eksjö lasarett, är innerligt tacksam att jag låg på sjukhus och födde. För det där med navelsträngen runt halsen etc - det var en detalj som han där uppe inte riktigt tänkte på eller tänkte färdigt. Vet och har hört flera fall där det kunde gått riktigt illa om man inte varit nära läkare och akuta insatser.

Ha en fin kväll!!

Lillis med NHL-bucklan som kommer en sväng till Landsbro på söndag. Han har dock inte med sig den hit till Solbacka i morgon :)

Bild ej tagen denna augusti men ändå.

Presentation

Fråga mig

14 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2023 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Text o bild


Ovido - Quiz & Flashcards